marți, 24 ianuarie 2017

TALISMAN PENTRU RESPECT






 "Respectul reprezinta atitudinea sau sentimentul de apreciere, stima si consideratie fata de o persoana, o idee sau o institutie.Acesta poate fi exprimat verbal sau prin gesturi."-aceasta este definitia respectului,de pe Wikipedia.Am inceput cu definitia,pentru ca voi vorbi despre RESPECT.
 Cu totii ne dorim sa fim respectati.Cu totii stim ca respectul se castiga si marea majoritate dintre noi incercam sa ne purtam cu altii cat mai dragut si cu o doza de apreciere si consideratie, mai mare sau mai mica, in functie de sentimentele pe care ni le inspira fiecare persoana in parte.

 Daca sunteti printre cei care au impresia ca nu primesc respectul dorit, in ciuda eforturilor sale, am o veste buna:exista talismane pentru a obtine mai mult respect din partea celorlalti.Printre ele este si talismanul Arhanghelului Raguel sau Talismanul Soarelui.

 Eu va propun un careu magic cu rol de talisman pentru mai multa stima ,consideratie si apreciere.Este foarte usor de realizat, se poate desena oricand.Si nu uitati sa il purtati mereu la voi!


                      56  63  2    7
                      6    3    60  59
                      62  57  8    1
                      4    5    58   61

Spor la realizarea talismanului ,fiinte minunate!



Sursa:Amulete si Talismane pentru incepatori-Richard Webster

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu