joi, 2 februarie 2017

TALISMAN PENTRU DRAGOSTE



  A venit si luna februarie,luna dragostei,asa cum mai este numita,luna cand sarbatorim Sfantul Valentin si Dragobetele,doua sarbatori care celebreaza dragostea.Cu totii ne dorim un partener alaturi,pe care sa il iubim si care sa ne iubeasca,dar, de multe ori acesta intarzie sa apara, din diferite motive.Vestea buna este ca putem atrage dragostea si cu ajutorul talismanelor.
 Printre talismanele de dragoste se numara si pietrele pretioase cum ar fi:

LAPISLAZULI-o piatra opaca,albastra,care atrage succesul in dragoste si prietenii de nadejde.
PIATRA LUNII-aduce noroc in dragoste si este buna si pentru o sanatate buna.

  Un alt talisman pentru dragoste poate fi si o MARGARETA sau o PAPADIE, care, se crede ca atrag partenerul potrivit, daca sunt purtate tot timpul, pana la indeplinirea dorintei.

  O alta varianta este realizarea unui talisman-careu magic-pentru a ne gasi dragostea mult dorita si pentru a atrage cat mai multi prieteni in viata noastra,Acest careu,foarte usor de desenat, trebuie facut intr-o vineri (vineri este patronata de planeta Venus, planeta iubirii!).Apoi trebuie purtata tot timpul pana apare dragostea.
 Nu uitati ca dupa ce talismanul isi indeplineste menirea,sa ii multumiti pentru ajutor si dupa aceea sa il ardeti.Puteti face un altul, identic,in momentul in care credeti ca aveti nevoie de putin ajutor,


                                         4   15   10   5
                                         14  1    8     11
                                         7    12  13   2
                                         9    6    3     16

Va doresc o luna plina de iubire!

 
 
Sursa:Amulete si Talismane pentru incepatori-Richard Webster

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu