duminică, 30 octombrie 2016

TALISMANE NOROCOASE PENTRU UN NOU JOB

 Stiu ca talismanul este considerat a fi ceva ce aduce noroc,dar am folosit titlul acesta "Talismane Norocoase" pentru a intensifica ideea de atragere a norocului(chiar daca suna pleonastic :)!).
 M-am gandit ca ar fi interesant de stiut cateva lucruri despre talismane si chiar de invatat cum se face un talisman pentru dragoste,serviciu,sanatate,succes.De aceea,atunci cand am o buna si draga prietena ,m-a rugat sa ii fac un nou talisman pentru un nou job (ii mai facusem unul cu ceva timp in urma,diar acum vroia sa isi gaseasca un alt job)am rasfoit din nou cartea mea despre talismane si am recitit multe lucruri interesante pe care le voi impartasi cu voi,cu gandul ca va vor fi de folos.
 Cred ca toata lumea stie ca un talisman este un obiect care este purtat cu scopul de a aduce noroc,protectie.Aceste mici obiecte norocoase au fost folosite din cele mai vechi timpuri,dar nu vreau sa intru prea mult in istoria lor,asta o puteti citi pe internet.
 Vreau doar sa ii asigur pe cei sceptici ca ele chiar functioneaza,cu conditia sa ai incredere in ele.Asa cum am spus mai sus, talismanul facut pentru prietena mea si-a facut treaba foarte bine si a ajutat-o sa isi gasesca un serviciu atunci cand a avut nevoie.
 Inainte de a va spune cum va puteti face singuri un astfel de talisman,vreau sa stiti ca puteti atrage in viata voastra tot ce va doriti,un partener,un job,bogatie,sanatate.
 Talismanele pot fi si personalizate,adica pornind de la data noastra de nastere (ziua,luna,anul),dar si generale,care sunt si ele eficiente.

 Iata cum arata un talisman,pe care eu il voi numi CAREU MAGIC ,pentru un job nou:


                                                9   16   5     4

                                                7    2     11   14

                                                12  13   8    1 

                                                6    3    10   15


 Scrieti aceste cifre asa cum sunt ele scrise ,sub forma de careu,pe un patratel de carton sau din alt material ,eventual puneti-l intr-o punguta pentru a fi protejat si purtati-l tot timpul cu voi,in portofel sau in buzunar,pana isi va face efectul si va atrage un nou job,
 Dupa ce ati obtinut ce va doreati ,va trebui sa ii multumiti talismanului si sa il ardeti.Puteti face un altul,in cazul in care va doriti un alt serviciu.

Sa va aduca tot norocul din lume!



Sursa:'Amulete si Talismane pentru incepatori' de Richard Webstar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu