duminică, 13 noiembrie 2016

TALISMAN PENTRU BANI

         


Cred ca oricine isi doreste bani cat mai multi cu care sa isi indeplineasca micile sau marile dorinte.Daca cineva spune ca NU ,atunci ori minte ori are o parere total gresita  despre bani ,genul acela care crede ca saracia te va duce direct in rai.Realitatea este ca saracia este o boala a sufletului ,si in nici un caz vreo virtute.
 Talismanele pentru atragerea banilor si a prosperitatii au fost folosite dintotdeauna ,sub diferite forme : potcoave asezate deasupra usii ,cu capetele in sus ;ghinde purtate in buzunar ,monedele gasite ,mai ales daca au pe ele anul nasterii tale ;trifoiul cu patru foi ; cornul abundentei purtat in general la gat ,facut din aur sau argint , si foarte multe simboluri sau obiecte din feng shui.
 Un alt obiect care aduce prosperitatea este si octogonul ,asezat la vedere ,in casa ,cate unul in fiecare incapere ,si unul purtat in portofel.
 Acum iti voi arata cum arata un careu magic pentru BUNASTARE SI BELSUG.Este foarte usor de realizat ,trebuie doar sa scrii numerele intr-un patrat din carton,sau cupru.Poti alege orice material care sa iti faca placere si sa dureze pana cand talismanul isi indeplineste scopul.
                   2 9 2 7
                   6 3 6 5
                   8 3 8 1
                   4 5 4 7
  Acest careu sau iantra ,se deseneaza in orice zi de JOI .Pentru a-si face bine treaba   este necesar sa te uiti la el de trei ori pe zi ,cate 60 de secunde ,imaginandu-ti ca  deja esti bogat ,ca viata ta e plina de bunastare si belsug.

 Nu uita, ca atunci cand crezi ca talismanul creat si-a atins scopul ,sa il distrugi ,nu inainte de a-i multumi!


Sa va aduca mult noroc si multi bani!



Sursa: Amulete si Talismane pentru incepatori--Richard Webster

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu