miercuri, 30 noiembrie 2016

TALISMAN CONTRA DEOCHIULUI


Doi ochi răi ti-o strâcat,
Și nouă sfinți te-o vindecat;
Doi ochi răi ti-o strâcat 
Si opt sfinti te-o vindecat (... )             

 Ce credeti ca este acesta?!Da,da este un descantec de deochi.Am inceput cu el pentru ca in acest post voi vorbi despre deochi si va voi arata un talisman simplu de facut care va tine departe aceste energii negative care pot provoca stari de slabiciune si dureri de cap.
 Cred ca majoritatea oamenilor cred in deochi si au simtit pe pielea lor efectul sau ,sau macar cunosc pe cineva care a fost deocheat.Deochiul este la fel de vechi ca si zeii sumerieni ,si are diferite nume in fiecare tara, de exemplu in Spania-mal de ojo (ochiul rau),Italia-malocchio,Grecia-baskania.
 Ca remediu pentru a scapa efectele deochiului se spun anumite descantece(ca cel de mai sus,care se spune de 9 ori,descrescator),sau se recita rugaciunea 'Tatal Nostru' in timp ce se maseaza fruntea, in sensul acelor de ceasornic, de mai multe ori,dupa care cel deocheat trebuie sa isi schimbe locul.Bineinteles ca obiceiurile ,descantecele si remediile difera de la tara la tara.
 Exista ,desigur si multe talismane sau obiecte magice care sa contracareze deochiul, cum ar fi margelele albastre purtate la gat sau la mana, Ochiul lui Horus, bilele de sticla umplute cu ate colorate si atarnate la ferestre, o ata rosie legata, de obicei, la mana copiilor mici, si multe altele care pot fi gasite usor pe google.
 Acelasi efect il are si acest talisman\careu magic ,foarte usor de realizat, pe orice fel de material vreti.Se poate desena oricand doriti si este bine sa fie purtat tot timpul,atat cat se considera necesar.




     72  81  33  42
     98  82  9    11
     25  37  49  50
     45  27  9     1
  
 Sa va fie de folos!

Surse:Amulete si talismane pentru incepatori-Richard Webster
          Google-Wikisource

duminică, 20 noiembrie 2016

TALISMAN PENTRU SANATATE





 'SUNT PERFECT SANATOASA' este o afirmatie foarte buna pentru a ne recapata sau a ne mentine o stare de sanatate perfecta.Exista mult mai multe afirmatii de acest gen ,dar eu o prefer pe aceasta , care se repeta de 20 de ori ,de trei ori pe zi ,timp de cel putin 40 de zile sau atat cat este nevoie pentru ca organismul sa fie reprogramat.
 Sanatatea este starea normala a corpului nostru care reflecta  armonia dintre minte si corp,o stare pe care ne-o dorim cu totii dar ,de multe ori se strica armonia si produce un dezechilibru care duce la boala.
 Putem scapa de boli prin diferite metode, cu ajutorul medicamentelor ,a remediilor naturiste sau cu ajutorul unor terapii.
 Sau putem apela la tot felul de talismane care sa ne aduca sanatate,cum ar fi : o perla pe care sa o purtam in buzunar (ajuta la refacerea corpului si aduce pace mintii) ;  un fluture(semnifica sanatate buna si fericire);sau un obiect magic realizat din mai multe frunze(simbolizeaza sanatatea buna si protejeaza impotriva afectiunilor respiratorii din timpul iernii).
 O alta metoda buna pentru a ne vindeca de o boala este purtarea unui careu-talisman magic ,care arata ca cel de mai jos:

                                 2  9  2  7
                                 6  3  6  5
                                 8  3  8  1
                                 4  5  4  7

 Acest careu magic se poate realiza oricand si se poarta atunci cand va necajeste vreo afectiune.


 Sa aveti sanatate maxima!



Sursa:Amulete si Talismane pentru incepatori-Richard Webster

duminică, 13 noiembrie 2016

TALISMAN PENTRU BANI

         


Cred ca oricine isi doreste bani cat mai multi cu care sa isi indeplineasca micile sau marile dorinte.Daca cineva spune ca NU ,atunci ori minte ori are o parere total gresita  despre bani ,genul acela care crede ca saracia te va duce direct in rai.Realitatea este ca saracia este o boala a sufletului ,si in nici un caz vreo virtute.
 Talismanele pentru atragerea banilor si a prosperitatii au fost folosite dintotdeauna ,sub diferite forme : potcoave asezate deasupra usii ,cu capetele in sus ;ghinde purtate in buzunar ,monedele gasite ,mai ales daca au pe ele anul nasterii tale ;trifoiul cu patru foi ; cornul abundentei purtat in general la gat ,facut din aur sau argint , si foarte multe simboluri sau obiecte din feng shui.
 Un alt obiect care aduce prosperitatea este si octogonul ,asezat la vedere ,in casa ,cate unul in fiecare incapere ,si unul purtat in portofel.
 Acum iti voi arata cum arata un careu magic pentru BUNASTARE SI BELSUG.Este foarte usor de realizat ,trebuie doar sa scrii numerele intr-un patrat din carton,sau cupru.Poti alege orice material care sa iti faca placere si sa dureze pana cand talismanul isi indeplineste scopul.
                   2 9 2 7
                   6 3 6 5
                   8 3 8 1
                   4 5 4 7
  Acest careu sau iantra ,se deseneaza in orice zi de JOI .Pentru a-si face bine treaba   este necesar sa te uiti la el de trei ori pe zi ,cate 60 de secunde ,imaginandu-ti ca  deja esti bogat ,ca viata ta e plina de bunastare si belsug.

 Nu uita, ca atunci cand crezi ca talismanul creat si-a atins scopul ,sa il distrugi ,nu inainte de a-i multumi!


Sa va aduca mult noroc si multi bani!



Sursa: Amulete si Talismane pentru incepatori--Richard Webster