duminică, 20 noiembrie 2016

TALISMAN PENTRU SANATATE





 'SUNT PERFECT SANATOASA' este o afirmatie foarte buna pentru a ne recapata sau a ne mentine o stare de sanatate perfecta.Exista mult mai multe afirmatii de acest gen ,dar eu o prefer pe aceasta , care se repeta de 20 de ori ,de trei ori pe zi ,timp de cel putin 40 de zile sau atat cat este nevoie pentru ca organismul sa fie reprogramat.
 Sanatatea este starea normala a corpului nostru care reflecta  armonia dintre minte si corp,o stare pe care ne-o dorim cu totii dar ,de multe ori se strica armonia si produce un dezechilibru care duce la boala.
 Putem scapa de boli prin diferite metode, cu ajutorul medicamentelor ,a remediilor naturiste sau cu ajutorul unor terapii.
 Sau putem apela la tot felul de talismane care sa ne aduca sanatate,cum ar fi : o perla pe care sa o purtam in buzunar (ajuta la refacerea corpului si aduce pace mintii) ;  un fluture(semnifica sanatate buna si fericire);sau un obiect magic realizat din mai multe frunze(simbolizeaza sanatatea buna si protejeaza impotriva afectiunilor respiratorii din timpul iernii).
 O alta metoda buna pentru a ne vindeca de o boala este purtarea unui careu-talisman magic ,care arata ca cel de mai jos:

                                 2  9  2  7
                                 6  3  6  5
                                 8  3  8  1
                                 4  5  4  7

 Acest careu magic se poate realiza oricand si se poarta atunci cand va necajeste vreo afectiune.


 Sa aveti sanatate maxima!



Sursa:Amulete si Talismane pentru incepatori-Richard Webster

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu